aanbod

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING IS de KEY OM SUCCESVOL JEZELF TE ZIJN

Veranderen is een constante factor geworden in onze maatschappij. En niet zonder reden. Verandering is vaak noodzakelijk en gewenst. De sleutel van verandering en verbetering is gedragsverandering.

Gedragsverandering lukt vaak niet door ons automatisme, de sturing van ons brein en het effect van de omgeving. Soms weet je wel wat je wilt veranderen, alleen je doet het niet. Weten en niet doen is niet weten. Of niet weten hoe? Mijn doel is om je te helpen hoe je kunt veranderen en het resultaat krijgt wat je wenst. Daarvoor heb je wel in actie te komen.

POWERSESSIES

Meer inzicht in je eigen gedrag, mindset en het effect van je huidige gedrag! Blinde vlekken ontmaskeren en doelen bereiken door een Personal Coaching Traject.

 

Masterclasses

Heb je geen tijd voor intensieve studietrajecten en wil je toch snel en effectief je kennis bijspijkeren. Met de interactieve masterclasses geven we jou in een kort tijdbestek de laatste inzichten, met een link naar jouw praktijk.


Trainingen

Echte empowerment ontstaat wanneer we onze overtuigingen grondig onderzoeken. Deze meerdaagse trainingen verruimen je blik, geven je nieuwe inzichten, vergroten je kennis en zorgen voor een rijker leven.


Op zoek naar een spreker?

Wil jij graag mij, Hélène Oosterhuis, als spreker op jouw event hebben? Of organiseer jij binnenkort een super gaaf event waar persoonlijke ontwikkeling en/of leiderschap een onderdeel van jouw programma is? Ik sta altijd open voor een samenwerking dus stuur mij vooral even een bericht.