Hélène

Leuk dat je meer over mij wilt weten

De korte versie

  1. Ik ben eigenaar van Succesvol jezelf
  2. Ik ben mede-eigenaar van Willeh
  3. Ik word helemaal blij van veranderen én ontwikkelen
  4. Ik ben gek op de zon & de vrijdagmiddagborrel met mijn vriendinnen
  5. Mijn motto: wees succesvol jezelf, het is het mooiste wat je jezelf en de wereld kan geven

Wat doe ik als WERK

Ik coach, train, spreek en schrijf over persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling.

Mijn focus ligt vooral op doen. Daar zit voor mij het verschil, want weten en niet doen is niet weten. Ik laat mensen graag verwonderen over hun eigen gedrag.

Mijn kennis en ervaringen deel ik graag zodat ik op mijn manier kan bijdragen aan meer groei, verbinding en positieve impact.

In mijn trainingen  en coaching combineer ik sociale – positieve psychologie, neurowetenschap, NLP, Gedragsmodellering met oude wijsheid tradities. Dit doe ik altijd met humor en ik zorg dat het direct toepasbaar is.

 

ERVARING, het grote voordeel van ouder worden.

Persoonlijke ervaringen hebben mij meer bewust gemaakt van de impact van mijn eigen gedrag. Soms lijkt het zo eenvoudig alleen het niet altijd makkelijk.

De afgelopen jaren heb ik vele duizenden professionals, ondernemers en leiders getraind en gecoacht op het gebied van (persoonlijk) leiderschap, werkplezier en duurzame gedragsverandering.  Unieke ontmoetingen met mensen die graag het verschil willen maken en aan zichzelf blijven werken.

Misschien heb je mijn boek ‘Ken je mij?’ over persoonlijk leiderschap gelezen, of ken je mij als finalist Zakenvrouw van het jaar. 

EDUCATIE waarvan ik heb genoten

International Certified NLP Trainer
Trainer multiple Brain Integration Techniques
Transpersonal coaching & counseling
Systemic constellations
Healing the spirit
Aquarius Angels Healing

En natuurlijk honderden non-fictie boeken over persoonlijke ontwikkeling.

Dit wil je misschien ook nog weten?

Ik ben geboren op 20 april 1970  in Rotterdam. Vanaf mijn 16e al bezig om een paar kilo kwijt te raken. De uitdrukking ‘niet lullen maar poetsen’ ken ik heel goed.  De angst om anderen teleur te stellen zorgt soms dat ik nog harder ga poetsen. Al heel lang getrouwd met Danny en trotse moeder van Julian en Fréderique. Onze hond Spike zorgt voor de extra gezelligheid en frustratie over het uitlaten.

Naast mijn ondernemerschap ben ik ook oprichter en voorzitter van de Stichting Another Way. Een stichting die zich inzet voor vrouwen met sociaal-economische achterstand in Nederland.

Het lijkt me heel leuk als ik jou persoonlijk ga ontmoeten,

Hélène

Op zoek naar een spreker of samenwerking?

Wil jij graag mij, Hélène Oosterhuis, als spreker op jouw event hebben? Of organiseer jij binnenkort een super gaaf event waar persoonlijke ontwikkeling en/of leiderschap een onderdeel van jouw programma is? Ik sta altijd open voor een samenwerking dus stuur mij vooral even een bericht.