INCOMPANY TEAM/WERKVLOER

Samen leren, reflecteren & verbeteren

Als organisatie weet je dat verandering vaak noodzakelijk is en gewenst. Alleen hoe zorg je dat de verandering aansluit bij de mensen in je organisatie. De kern van vrijwel elke verandering is gedragsverandering. We willen graag ander manier van werken zien, meer betrokkenheid, meer eigenaarschap, pro-actiever gedrag, gezonder gedrag, creatiever gedrag. Nieuw gedrag dat leidt tot nieuwe, betere uitkomsten.

Door de verandering wil je graag een workshop, training of masterclass die aansluit bij jullie doelen en bij de deelnemers.

Ik denk graag met jullie mee zodat we met elkaar een programma maken wat mensen in beweging zet en wat blijft hangen.

Mogelijke onderwerpen

Ik verzorg de incompany sessies over o.a. de onderwerpen:

Persoonlijk leiderschap;

Eigenaarschap;

NLP;

MBraining;

Bereiken van doelen;

Teamspirit vergroten;

Verbeteren van je feedback;

Impactvoller communiceren;

Duurzaam inzetbaarheid.

De incompany trajecten zijn altijd op maat en persoonlijk.

Het kan voor kleine en grote groepen, met of zonder online ondersteuning. Het is altijd praktisch met impact!

Hélène heeft voor ons vitaliteitsprogramma bij Bovemij een masterclass gegeven. Eerder heeft ze al met succes een volle zaal met collega’s weten te inspireren. Ditmaal zijn we in een kleiner gezelschap middels twee sessies verder de diepte in gegaan op het onderwerp persoonlijk leiderschap. Dit gaf een enorm leuke dynamiek! Collega’s werden actief betrokken om zelf op zoek te gaan naar antwoorden op de vragen die gaandeweg de sessie ontstonden. Dit interactieve element gecombineerd met een gezonde dosis humor, maakt een workshop van Hélène een succesnummer waarmee zij mensen in beweging weet te brengen

Rick Albers

Succesvol jezelf zijn, is de vaardigheid om jezelf te leiden, te ontwikkelen, te veranderen en meer van positieve impact zijn voor jezelf en je omgeving.

Hoe kun je succesvoller jezelf zijn?
Even je voet van het gaspedaal en tijd nemen voor een moment van reflectie, leren en verbeteren. Weten wat je wilt veranderen is niet de grootste uitdaging. De grootste uitdaging is het doen en blijven doen en daar help ik je graag bij met deze 10 Quick Tips.

Wil je al gelijk tips hebben die je op de werkvloer kunt gebruiken?

Of heb je interesse in een workshop, training en/of masterclass?