Succesvoller jezelf zijn

POWERSESSIES DIE HET VERSCHIL MAKEN

Succesvoller jezelf zijn, is in jezelf investeren!

 

Spiegelmoment..

Je bent leider, ondernemer of professional en jezelf managen is best een uitdaging in deze dynamische wereld. Voor je het weet laat je je leiden door de waan van de dag en door anderen. En dan ontstaat een conflict tussen je gedachten, gevoelens en je acties en daardoor weet je even niet meer hoe en wat. Weten wie je bent, wat je wilt verbeteren en waar je nu staat vraagt om zelfreflectie. Alleen daar gaat het ook gelijk mis… we houden onszelf voor de gek.

 

Daarom heb je soms even iemand nodig die je een spiegel voorhoudt, die je een zetje kan geven en die je inzicht geeft in het effect van je gedrag. Zodat je bewust wordt van je onbewuste gedrag en er nieuwe mogelijkheden kunnen ontstaan.

 

Ben je bereidt om in de spiegel te kijken? Jezelf verder te ontwikkelen? Ik bied je Powersessies aan en ik beloof je het is doeltreffend, verassend, het zorgt voor nieuwe inzichten en het verrijkt je leven.

 

Wil je hulp krijgen bij gezonde werk- privébalans, zelfontplooiing, beter samenwerken met collega’s, in een team of hulp bij stress of burn-outklachten?

‘Hélène heeft haar hart, hoofd en buik op één lijn en met haar authenticiteit kan ze mensen raken en ontwikkelen. Uiterst professioneel brengt ze haar kennis over en ziet ze wat er nodig is in iemands ontwikkeling. Ze leidt, begeleid en raakt met impact. Dankzij haar integriteit en inlevingsvermogen weet zij tot de kern te komen, dat maakt haar enorm bijzonder.’

Imke Weijers

Management Consultant, Scenter

“Ik heb geen coach nodig, want ik ben sterk, ik kan het zelf wel!” was mijn overtuiging. Gelukkig ben ik zo sterk geweest om toch naar Hélène te gaan. Hélène heeft persoonlijk veel voor mij betekend. Zij is liefdevol, kan zich goed inleven, is zonder oordeel en weet de juiste snaar te raken. Het kan zijn dat je stappen wilt maken in je persoonlijke ontwikkeling. Mogelijk wil je ergens van af, maar je weet nog niet hoe. Of je wilt juist nieuwe paden inslaan en weet nog niet hoe je dat moet doen: Hélène is de juiste persoon om jou te begeleiden daar naar waar jij wilt zijn!

Lennart Bosschaart

Ondernemer

“Je hebt me geleerd doelen te stellen. Daar ga ik me nu op richten. Zakelijk ben ik me bewust geworden waar mijn kracht ligt. Dat is mooi, maar mooier vind ik nog de tocht naar een beter zelfinzicht. Dank je daarvoor!”

Diana van Laarhoven

Ondernemer

BEN IK JOUW COACH?

Mooi dat je aan de slag wilt gaan! Of misschien twijfel je nog over wat een Personal Coaching Traject je gaat opleveren? Of over mij? De Powersessies zijn er om jou te laten twijfelen, in verwarring en weerstand te brengen. Dat hoort namelijk bij verandering. Het is slechts een doorgang naar een nieuwe realiteit.

Het zijn korte trajecten waar we intensief met elkaar aan de slag gaan met krachtige resultaten. Je krijgt al mijn kwaliteiten, zodat jij je blinde vlekken, hardnekkige patronen en kwaliteiten kunt ontdekken. Ik daag je uit om stil te staan bij wat je doet en het effect daarvan. Het is altijd praktisch en je kunt er gelijk mee aan de slag.

Nee, ik heb geen vrijblijvend intake gesprek. We gaan gewoon gelijk beginnen. Mocht je toch nog een dringende vraag hebben, dan kun je mij altijd  bellen of mailen.

Personal coaching traject

In 8 weken werken we in 4 face-to-face Powersessies aan dat wat jij wilt verbeteren. Je brengt concrete situaties in en daar gaan we mee aan de slag.

De insteek van het traject is:

  • Waar loop je tegenaan?
  • Wat belemmert je?
  • Wat wil je bereiken?

Om te voorkomen dat je in oude patronen terugvalt krijg je na iedere sessie een persoonlijke opdracht, zodat je het geleerde gelijk kan ‘oefenen’. Door het coaching traject ga je beter denken, voelen en doen. Dilemma’s worden opgelost en je bent veel meer van positieve impact voor jezelf en je omgeving.

Omgeving bepaalt ook het effect van verandering. Daarom zit ik in een prachtig monumentaal pand ,,De Rustplaets” aan het Westplein tegenover de Veerhaven en vlakbij het park. Een combinatie van water, groen en dynamiek. Gelukkig ook goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

IK heb er helaas geen tijd voor..

 

Té druk om tijd in jezelf te investeren is een prima reden om het niet te doen. Het is ook een geweldig excuus die jou in je eigen vicieuze cirkel houdt. Je doet jezelf en je organisatie te kort. En na een tijdje komt het toch weer op je pad. Je creëert meer van hetzelfde. Jammer toch?

Besteed je tijd goed voor een rijker leven!

Kan ik ook iemand anders sturen?

Als je het doet, omdat je ‘last’ hebt van de ander, kun je beter eerst zelf starten. En ontdekken hoe het komt dat je er ‘last’ van hebt. Als je het doet, omdat je wilt dat de ander zich verder kan ontwikkelen, dan alleen als de ander dat ook wilt.

Wat is de financiële investering?

Voor het hele traject is de investering €1.000,- excl. BTW inclusief mijn boek Ken je mij? 

Wil je niet alleen 1-op-1 leren maar ook in groepen dan raad ik je aan om een van de trainingen of masterclasses te volgen. Zo heb je gelijk een goede follow up en leer je nog meer over je eigen gedrag en het gedrag van anderen.